Den vilde haveVilde haver ses rundt omkring i Danmark. Nogle steder ses vilde haver pga. manglende lyst til at passe haven, mens det andre steder ses som en smuk dekoration af haven. Disse planlagte vilde haver, eller vilde områder i haven, er meget smukke, og giver meget bedre mulighed for at tiltrække nyttedyr til haven.

Sidste år fik jeg tage lidt frø fra nogle forskellige valmuer, som jeg har opbevaret sammen med mine andre frø, så jeg kunne komme til at så dem i år. Det er nu blevet gjort, og frøene er blevet fordelt rundt om i staudebedet i et par millimeters dybde.

Halvdelen af stauderne i staudebedet er nu klippet ned, så der er lys og luft til de nye skud. Det afklippede materiale er fordelt i et tyndt lag øverst i komposten, så der er klar til endnu et lag fugtigt materiale.

Tagetes plantet ud i staudebedetJeg fik tømt lidt ud i drivhuset i dag, og flyttede tagetes, kornblomst og morgenfruer ud i staudebedet. Morgenfruerne blev fordelt i mindre grupper rundt omkring i bedet, mens tagetes og kornblomst blev plantet rundt om de to trædesten som er i staudebedet.