Tagetes plantet ud i staudebedetJeg fik tømt lidt ud i drivhuset i dag, og flyttede tagetes, kornblomst og morgenfruer ud i staudebedet. Morgenfruerne blev fordelt i mindre grupper rundt omkring i bedet, mens tagetes og kornblomst blev plantet rundt om de to trædesten som er i staudebedet.

Efter at tagetes, kornblomst og morgenfruerne var plantet ud i staudebedet ryddede jeg op, og da jeg lagde de sidste ting på plads kom jeg i tanke om at kornblomst bliver lidt højere end jeg lige syntes da jeg plantede dem. Jeg har været i gang med at tjekke op på om hukommelsen var rigtig, og kornblomst skulle blive omkring 70 cm. høje, hvilket kan gå hen og blive et problem.

Staudebedet er trekantet med hækplanter langs de to korte sider, og græs langs den lange side. Midt på den lange side er der en trædesten inde i staudebedet, og lidt længere inde i bedet er den næste trædesten. Kornblomsterne har jeg plantet i en halvcirkel omkring den første trædesten, og med en højde på ca. 70 cm, vil de stå i vejen for adgangen til den anden trædesten.

Kornblomst plantet ud i staudebedetTagetesplanterne som ikke bliver nær så høj, og som man sagtens vil kunne træde over er rundt om den inderste trædesten, så jeg regner med at jeg skal have byttet rundt på mine kornblomster og mine tagetes i morgen, så tagetesplanterne kommer ud til den yderste trædesten, og man dermed bliver ved med at kunne gå videre til den næste.