Frodig terrasse

Da terrassen var færdig blev der indkøbt lidt krukker så der kunne blive plantet lidt forskellige blomster der giver lidt liv til terrassen, men i år er der blevet lavet en ekstra indsats for at få en rigtig frodig terrasse.

De gamle krukker og zinkspande er fundet frem og der er købt planter ind.

Krukker og spande står nu flere steder på terrassen i små grupper, så der ser dejligt frodigt ud på terrassen. Der er både planter på betonfliserne og på træterrassen.

Der er planer om at få lidt vand i haven med en granitvandsten. Jeg har en idé om hvordan det skal bygges op med sten vi har fundet på stranden og grønne planter rundt om vandet.

Flere planter

Vi ønsker flere planter og krukker i fødselsdagsgave, så terrassen kan blive endnu mere frodig.

En af fordelene ved at ønske sig planter er at man måske får nogen planter man slet ikke havde tænkt på selv, og dermed får en større variation af planter på terrassen.

Det bliver godt med endnu flere planter på terrassen, da det er en stor terrasse der gerne må blive inddelt i mindre rum for at give en mere hyggelig og intim atmosfære.

Planterne på terrassen

Der er flere forskellige planter på terrassen nu, blandt andet solsikker, græsser, hosta, hortensia, mynte, purløg, hindbær, brændende kærlighed og meget andet.

Herudover er der plantet klematis nede ved køkkenhaven som er vokset op af væggen og nu er helt oppe i hegnet ved terrassen. Der er masser af blomsterknopper i planten nu, så der går ikke længe før vi får masser af blomster at kigge på der.