Køkkenhaven fik en ordentlig tur i det dejligt lune forårsvejr vi havde i dag. Køkkenhaven skulle udvides lidt, og det gik udover græsplænen. Der skulle ligges ca. 1 meter til bredden af køkkenhaven, og det gjorde jeg ved at vende græstørv.

Første række græstørv gravede jeg op sammen med jorden under i lidt over et spadestiks dybde. Herefter blev den næste rækkes græstørv gravet af og vendt om ned i den første rende, så rødderne var i vejret. Jorden fra rende to blev gravet i lidt over et spadestiks dybde, og blev fyldt oven på græstørvene, så den første rende nu var fyldt, og den anden rende var tom. Sådan fortsatte jeg indtil jeg nåede enden, og her fyldte jeg de opgravede græstørv fra første rende i, og fyldte jorden fra første rende oveni.

Hestemøget som kom i køkkenhaven i slutningen af januar måned skulle der også gøre lidt ved, så jeg gravede mig igennem hele stykket med en spade, og vendte det hele rundt. Dermed blev hestemøg og halm blandet godt sammen med kompostjorden som blev fyldt på køkkenhaven i efteråret. Da hele køkkenhaven var gravet igennem rev jeg overfladen med en rive, så køkkenhaven blev fin og plan. Dermed er køkkenhaven ved at være klar til de første grøntsager.