I dag blev drivhuset ryddet for de sidste potter og spande med blå congo kartofler, og der blev derfor plads til mine nye kapilærkasser. Kapilærkasserne blev flyttet ind i drivhuset, så der er to i hver side, og med plantetrappen i midten af drivhuset.

Jeg regner med at jeg i starten af maj vil have plantet mine tomatplanter ud i de nye kapilærkasser. Nedenfor tomatplanterne vil jeg plante nogle tagetes som jeg har sået i små potter i drivhuset, da tagetes skulle være gode mod nematoder som kan ramme tomatplanterne.

I kapilærkassen ved siden af tomaterne, skal jeg have min chiliplante sammen med peber og snackpeberplanterne. Forrest i drivhuset skal jeg have to kapilærkasser med agurkeplanterne.

På plantetrappen skal jeg have nogle potter med basilikum, da disse skulle være gode til at holde bladlus ude af drivhuset. Sidste år hvor jeg kun havde chili og peberplanter i drivhuset havde jeg to forskellige basilikumplanter sammen med dem, og jeg havde ingen bladlus i mine planter, så det kan godt passe at de skulle holde bladlusene væk.