I dag blev der tid til at så mine tomatfrø til mine første tomatplanter. Jeg har glædet mig til denne dag siden jeg sidste år købte mit første drivhus med henblik på at dyrke tomater, agurker og vindruer.

Alt hvad drivhuset er blevet brugt til indtil videre var ikke planen med drivhuset, men det er jo positivt at jeg har kunnet bruge mit drivhus så meget som har været tilfældet. Det betyder jo så desværre at det lille drivhus som jeg fik fat i har vist sig alt for lille til alle de formål som jeg kunne tænke mig at bruge det til, og jeg er nok derfor nødt til at investere i et nyt og større drivhus på et tidspunkt. Dette forventer jeg at skrive lidt nærmere om snart.

Tilbage til såning af tomatplanterne, kan jeg fortælle at jeg kunne have været i gang lidt tidligere, men der har været meget travlt med at få sået alle de andre planter. Jeg har valgt at så 2 frø i hver potte, og i 6 potter i alt. Jeg tror at alle frøene spirer, men for at være helt sikker har jeg valgt at bruge 2 frø i hver. Når tomatfrøene spirer vil jeg sørge for at der kun kommer en tomatplante i hver potte.

Tomatplanterne skal have lov til at vokse sig til i vindueskarmen, inden de i omkring juni måned skal flyttes ud i drivhuset i plantes i en 50 liters selvvandingskasse