Bestil læggekartofler til havenSå er årets læggekartofler ankommet. Ligesom de sidste par år, bruger vi igen i år kridtvejsplanter da vi på ingen måde kan klage over deres service og produkter.

Vi har bestilt 2 kg Elfe, Allians, Ditta og King Edward læggekartofler, så vi får nogle forskellige kartofler i haven igen i år.

Sidste år hvor læggekartoflerne også kom fra kridtvejsplanter, fik vi et kæmpe udbytte, og vi har stadig halvdelen af høsten tilbage. Så vi dække vores kartoffelbehov et helt år uden at købe nogen kartofler i butikkerne. Dermed er vi jo meget tæt på at kunne kalde os selvforsynede med kartofler.

Jorden er ikke klar til kartoflerne endnu, og med den lovede snestorm i næste uge, kan vi nok godt forvente at der går nogen dage endnu før de første kartofler kan komme i jorden.

Jeg har tidligere haft held med at dyrke kartofler i spande eller gamle jordposer, og nogle af de ting vil jeg også forsøge mig med i år. Jeg er dog også på udkig efter nye måder at dyrke kartofler på, og håber at finde noget spændende inspiration i løbet af den næste måneds tid.