De forspirede grønkål er blevet store nok til at blive plantet ud i køkkenhaven, og det nye køkkenhavebed der er gravet som etagebed skulle bruges til dette.

Grønkålspirerne blev hentet ud fra drivhuset, og blev plantet med ca. 30 cm mellem hver plante. Med den ekstra plads som det nye bed i køkkenhaven gav, var der ikke helt nok grønkålspirer, og jeg såede derfor et par ekstra grønkålfrø.

Jorden blev efterfølgende vandet, og så skulle den dækkes med en fiberdug. For at undgå at dugen ligger ned ovenpå spirerne, stillede jeg nogle spande op rundt om det nye køkkenhavebed, og fyldte dem med vand. På den måde kunne fiberdugen løftes op fra jorden, og grønkålene kunne få lidt luft over sig.

Resten af bedet skal bruges til mine broccoli som skal sås i løbet af maj måned. Jeg vil have plantet nogle rosa isop ud i bedet, da disse planter skulle holde dræbersnegle og kålorm væk. Udover at have nogle isop i køkkenhavebedet, vil jeg se på muligheden for at så nogle andre grønsager mellem grønkålplanterne. Hvad det skal være er jeg ikke helt sikker på endnu, men jeg vil snart søge lidt viden omkring hvad der vokser godt sammen med grønkålen.