Køkkenhave med belægningssten på stier

I weekenden var jeg til sommerfest ved Nørreheden, et bosted i Nordjylland, hvor de har fået anlagt en fantastisk køkkenhave som er meget lig den jeg drømmer om at få en gang når tiden igen tillader det.

Køkkenhave med højbede Den vilde køkkenhave

Idéen med at lægge fliser / belægningssten rundt på stier mellem højbede har jeg grublet med længe. Om det så skal være højbede af træplanker eller om det skal være højbede som mures op med støttemursten i beton eller hvordan højbedene skal laves er jeg ikke helt sikker på endnu.

En ting er dog sikker – det ser fantastisk ud når køkkenhaven sådan vælter ud over det hele med lækre grøntsager som er lige til at sætte tænderne i.

Det bliver så skønt når vi kan flytte til vores nye hus og bedre begynde at planlægge vores nye have.

Efter at have været lidt mere i gang med at udforske Suldrup har jeg fundet frem til at der er en anlægsgartner lige på den anden side af vejen, og jeg har selvfølgeligt været i gang med at snakke lidt med dem. Det kan være at de bliver taget med på råds når vi har lidt bedre styr på de forskellige dele som vi gerne vil have plads til i den nye store have.

Vi har fået at vide at de går i gang med huset på mandag og at vi kan forvente at få nøglen til huset inden jul, så det er snart at vi har et nyt hus og en ny have.