Så er det blevet tiden hvor størstedelen af aftensmåltidet kan hentes ind fra haven. Vi mangler godt nok grisen til at producere lidt flæsk til retten, men den får jeg nok ikke lov til at have gående herinde i byen. De tidlige kartofler er blevet store nok til høst, og persillen vokser flot i det nye krydderurtehøjbed.
Udover kartofler, persille og en del andre krydderurter, er vi også begyndt at spise jordbær og ærter fra haven. Asparges en er der også blevet høstet af i år, men nu tager vi ikke flere af dem, for resten skal have lov at vokse op.
Rødbederne er godt nok ikke nye, men de er stadigvæk fra haven. Vi har stadig lidt syltede rødbeder tilbage fra sidste års høst, og det smager stadigvæk fantastisk godt, og meget bedre end de rødbeder som kan købes i supermarkedet.
Der er begyndt at være flotte gule blomster på både squash og tomatplanterne, så der går ikke længe før vi kan begynde at høste tomater og squash også.
Det er nu at alt slidet i starten af året virkeligt bliver betalt tilbage med dejlige smagsoplevelser.