FrøinddelingskortDet er noget tid siden at årets frø er blevet sorteret efter hvornår de skal bruges, men for at gøre det lidt mere overskueligt, har jeg i dag brugt lidt tid på at lave inddelingskort, som passer ned i den æske hvori jeg har mine frø.

Jeg har lavet dem så der stikker et lille stykke op, hvorpå månederne fra januar til juni står, således at man altid vil kunne se alle månedsnavnene selvom der ikke er nogen frø imellem. Kortene er så store så der er plads til små noter, så jeg kan notere hvis der er et eller andet specielt omkring såning af bestemte frø eller lignende.

Det gør det nemmere at få et hurtigt overblik over hvor meget forskelligt arbejde der vil komme de forskellige måneder, og selvom jeg godt vidste det i forvejen, kan jeg nu rigtigt se at mange af de småopgaver som helst skal være klaret inden det for alvor går løs i køkkenhaven 2012, skal være klaret inden marts måned, da der allerede der begynder at være mange frø som enten skal i jorden herinde, eller ude i haven.

De hjemmelavede kort er ca. 14 cm bredde og 11 cm høje, og kan hentes her, hvis de skulle passe ind i jeres frøkasser er de hermed frigivet til fri afbenyttelse.