Mistbænk / drivbænkI starten af året så jeg et ovenlysvindue som var blevet pillet af en bygning, og jeg tillod mig at spørge om det var affald, eller om det skulle bruges igen. For hvis det var affald, ville jeg gerne hjælpe dem af med det. Den gang var det ikke affald, så jeg kunne ikke få lov til at tage det med.

I dag blev jeg så ringet op at de skulle til at rydde op, og ovenlysvinduet skulle smides væk, så hvis jeg ville have det, kunne jeg hente det nu. Jeg kørte derfor ud efter vinduet, og har nu fået det hjem. Der skal laves nogle til ved det før det kommer til at virke, men noget af det kan jeg selv, og resten regner jeg med at kunne få lidt faderligt hjælp til.

Ovenlysvinduet skal nemlig laves til en ny mistbænk/drivbænk, som skal bruges til fremdrivning næste sæson. Dermed er der jo også god tid til at få det lavet klar, så det kommer til at fungere som det skal.

På den ene side er der hvid plast i toppen, og på den anden side er der klar plast, så der kan komme masser af lys ned i mistbænken.