RosenbedRoserne er ikke klippet ned endnu, men resten af bedet har fået en god og stor omgang forårsrengøring. Selvom jeg syntes at jeg havde været godt igennem bedet sidste år, og syntes at jeg havde fået gravet alle græsrødderne op, blev der ved med at skyde nyt græs op mellem roserne.

Udover græsset kom der masser af andet ukrudt mellem roserne. Jeg gik i gang med min lille planteske og ellers men håndlugning, men blev hurtigt træt af det, og kom i tanke om at jeg også sidste år havde været meget træt af det træflis som var i bedet.

Jeg besluttede derfor at nu skulle det være slut med træflis i rosenbedet, og fjernede det som jeg kunne med håndkraft. Samtidig blev det meget lettere at tage ukrudtet, og da både ukrudt og flis var væk, blev der kørt et lag kompost fra genbrugsstationen på.

Fremover vil jeg kunne bruge mit hakkejern eller skuffejern i rosenbedet, hvilket ikke har været til mens der har været flis som bunddække. Jeg regner derfor med at det bliver meget lettere at holde bedet i år, og at vi derfor får større glæde ud af det.