Da vi købte huset, og dermed også haven, fik vi en masse træer med. Det var ikke alle træerne vi var lige glade for, da nogle stod steder hvor vi godt ville bruge pladsen til noget andet, nogle lukkede lyset ude fra store dele af haven, og andre ødelage huset eller hækken.

Midt i græsplænen stod et meget stort birketræ, som desværre hang ind over terrassen, hvilket bevirkede at vi fik maden fyldt med birkepollen hver gang vi sad på terrassen og spiste. Dette træ fællede vi, og skar stammen så langt ned som vi kunne, og anlagde efterfølgende et bålsted på stubben.

I det sydvestlige hjørne af grunden stod 2 birketræer som havde grene der hang langt ud over fortov og vej, og generede biler og fodgængere. Samtidigt lavede disse træer meget skygge på græsplænen fra middagstid, hvilket vi ikke var så glade for. Disse træer savede vi ned i ca. 1½ meters højde og fik dem efterfølgende trukket op.

I det nordvestlige hjørne stod der 3 birketræer samt 2 andre træer som jeg ikke ved hvad hedder. De lugtede af lakrids da vi savede i dem, så hvis du ved hvad det kan være for et træ, må du meget gerne skrive til os. Disse træer generede vores nabo, og da vi ikke havde det støre ønske om at beholde dem, blev de også fældet.

I det nordøstlige hjørne stod 2 birketræer som var vokset ind i både vores og naboens huse. Fældningen af disse træer turde vi ikke gøre selv, da vi ikke havde den store erfaring med fældning af træer, og var bange for at gøre endnu mere skade på husene end træerne allerede havde gjort. Vi fik fældet træerne, men da de stod så tæt på huse og kloaker turde vi ikke trække dem op, så de blev savet så langt ned som muligt, for efterfølgende at blive gravet op.

Vi fældede en del træer, men lod også nogen stå. Vi har en meget flot og stor blodahorn stående lige uden for vores stuevindue. Vi gemte også en syren som vi har fået opstammet. Derudover har vi plantet et æbletræ, et kirsebærtræ og et pæretræ.