Da vi ikke har noget nordmannsgran i haven, og gerne skulle have et juletræ af arten nordmannsgran ind i huset, har familien i dag været på hyggetur ud i den danske natur for at finde et sted hvor man kan få lov til selv at fælde sit juletræ.

 

Efter lidt søgen på nettet efter fæld selv juletræer, måtte jeg opgive, da det var ganske få steder jeg kunne finde frem til, og de fleste af stederne var meget langt væk hjemmefra. Vi plejer at køre ca. 100 km, og tage på besøg hos mine forældre når vi skal have et juletræ, men sådan skulle det ikke være i år.
Det er første år hvor vores familie skal holde jul hjemme, og derfor var det også tiden hvor vi syntes at vi skulle finde et sted noget tættere på, hvor det måske kan blive en tradition for os at tage hen i juletiden.

Vi kørte derfor lidt rundt i området, og fandt frem til et sted hvor det var muligt selv at fælde et juletræ. Det var et rigtigt hyggeligt sted, ligesom de andre steder jeg har prøvet selv at fælde juletræer, og det var nogle meget rare mennesker der havde stedet. Og da prisen var rigtig lav, 50 kr., vil det helt sikkert være et sted vi gerne vil besøge igen næste år.

Vi fik fældet et dejligt flot juletræ, som får lov til at stå et par dage endnu på terrassen inden det skal ind i stuen og pyntes, så det bliver klar til den første rigtige juleaften i huset ved begynderhaven.

Efter turen ud i kulden, stod det på indendørshygge med bl.a. hjemmelavet citronmelisse-timian te, hvilket smager super godt, og giver god varme i kroppen.