Olielamper fra MenuFor at gøre terrassen lidt hyggeligere på sommeraftenerne, kunne vi godt tænke os nogle olielamper, som kan give lidt ”ild” på terrassen, når vi sidder og nyder sommeraftenerne. Vi har set på mange forskellige typer af olielamper, men dem vi har kigget mest på er olielamperne fra Menu.

Den første er Menu Lighthouse Ball olielampe, som fås i både sort og hvid. Den har en diameter på 21 cm, og en højde på 15 cm. Olielampen er lavet i frostsikker og vejrresistent højglansporcelæn, der gør at den ikke tager skade af at stå ude selvom frosten sætter ind.

Den anden er Menu Lighthouse serien, som også fås i sort og hvid, med højder på 22, 35, 50 og 65 cm. Olielamperne er designet så ilden skulle ligne ilden fra et bål, og de er lavet i frostsikker glaseret porcelæn, som gør at de kan stå ude selv efter vejret bliver koldt.

Den tredje er Menu Organic, som fås i en mat coxgrå farve og kan købes i højderne 20, 30 og 50 cm. Formerne er mere naturtro og forskellige på disse olielamper, og derfor faldt valget også på dem.

Så nu er det bare at vente på at vejrguderne sætter temperaturen op, og vindstyrken ned, og så skal der rigtigt hygges på terrassen med de nye Menu olielamper.

Olielamperne fra Menu Lighthouse og Ball, kan købes her.