OreganoEndnu en dag hvor der er fundet flere planter til haven, og nu har jeg også fået de sidste krukker og spande til plantepyramiden. Så nu mangler jeg blot de sidste blomster, og så er pyramiden som den skal være.

Jeg fandt nogle zinkspande til kun 20 kr. pr. stk., og det syntes jeg var en rigtig fin pris. Derudover fandt jeg to fine krukker som også blev købt med hjem. Der blev også indkøbt nogle spanske margueritter, tomatplanter, og lidt krydderurter.

Krydderurterne er Ananas salvie, salvie, hot and spicy oregano og fransk estragon. Jeg kender hot and spicy oregano i forvejen, og syntes at den smager af pizza. Den har ikke bare oregano smagen, men der er et eller andet med noget stærk tomatsmag eller noget lignende med i smagen.

De spanske margueritter er blevet plantet ud i krukker, både ved fordøren, men også til plantepyramiden. De andre planter får lov til at stå inde lidt tid endnu, men skal plantes ud i haven når nattetemperaturen bliver lidt højere.

Jeg har fået 2 nye kapilærkasser, som skal stå på terrassen, og heri skal de nyindkøbte tomatplanter være. Det er planen at jeg vil bygge en kapilærkasseskjuler, hvor der i hjørnerne kommer nogle stolper op, så der kan hæftes klar plast på, så de bliver til en slags minidrivhus.