Dahlia (Georgine) og Lavendel i krukkeI går var jeg et smut forbi planteskolen for at få pyntet lidt op på trappen ved hoveddøren, og på terrassen. Jeg kom hjem med både Dahlia (Georginer), Lavendel og en Stolt kavaler, samt nogle Dahlia / Georgineknolde.

Planterne skulle plantes i krukker, så der er lidt kønt at kigge på ved vores hoveddør, og på vores terrasse. Jeg lavede to ens krukker med en rød og en gul Dahlia, samt en Lavendel.  På terrassen skulle der være en krukke med lys lilla blomster, så her er både den Stolte kavaler, og de to Dahlia i en lys lilla farve.

Udover krukkerne med de nye planter har jeg også to krukker til at stå foran drivhuset, men de er også ved at trænge til nogle nye blomster, så det kan være at jeg skal få kigget på det i løbet af den næste uges tid.

Jeg havde nogle påskeliljer i en krukke på trappen før, men de var ved at se lidt trætte ud, og trængte derfor til en udskiftning. Dahlia (Georgine) og Stolt kavaler i krukkePåskeliljerne har jeg lagt til tørre, og når de er visnet helt ned, kan jeg gemme løgene til næste sæson, hvor de enten skal plantes ud i en krukke igen, eller også skal de over i staudebedet, hvor løgplanterne hjælper godt til med at give lidt ekstra liv tidligt på året.