Handske støbt i betonVil du gerne have lidt dekoration til haven som du selv kan lave, er en havehandske af beton bestemt en mulighed som du kan overveje.

Det er ganske simpelt at støbe en betonhandske i en gammel havehandske. Jeg fandt en slidt handske med hul i som alligevel nok havde bedst af at blive smidt ud, og fyldte den med lidt beton som jeg havde blandet af cement, sand og vand.

Handsken med beton blev lagt ned i en spand hvor den formen med den halvåbne hånd kunne formes, og handsken med beton fik lov til at størkne nede i spanden.

Da betonen var tørt og hårdt pillede jeg handsken forsigtigt af. Ude ved fingrene skar jeg med en hobbykniv i syningerne så betonen ikke knækkede. Ved tommelfingeren var hånden ikke så stærk, og tommelfingeren knækkede af.

Jeg blandede derfor lidt fliselim som limede tommelfingeren fast på betonhånden igen.

Nu er betonhandsken anbragt i bedet under den store blodahorn og der er blevet flyttet et par husløg over på hånden.

Handsken af beton er ikke det første betonprojekt der er lavet i begynderhaven. Som jeg skrev for små 9 dage siden havde jeg været i gang med at lege med beton hvor der kom en potte og nogle lysestager til den nye overdækkede terrasse ud af legen. Jeg havde også været i gang med at støbe nogle fuglebade af beton, men det gik ikke til held, så vi prøver igen senere.