Drivhus og udestueEva Robild skriver i bogen Drivhus og udestue om hvordan man kan udnytte sit drivhus og/eller udestue, hvordan man forlænger sæsonen i drivhuset samt hvordan du håndterer skadedyr når de kommer.

Find inspiration til indretning af drivhuset, og se eksempler på alt fra små drivhuse med plads til en enkelt tomatplante og til kæmpedrivhuse med brændeovn som gør det muligt at benytte drivhuset året rundt.

I bogen Drivhus og udestue kommer forfatteren Eva Robild også med en kort plan måned for måned med opgaver i drivhuset.

Eva Robild, som også skriver om stresshåndtering, kommer også ind på hvordan man kan benytte en udestue eller et drivhus som et sted til afslapning.

Fotografen Görgen Persson har lavet nogle rigtigt flotte og inspirerende billeder til bogen.

Savner du inspiration til dit nuværende drivhus eller til din udestue, eller vil du gerne til at bygge et nyt drivhus eller en ny udestue er denne bog en rigtig god investering.

På bagsiden af Drivhus og udestue står der:

Drivhus og udestue er fyld med drømme. Dine handler måske om solmodne tomater, bugnede drueklasser eller om duftende krydderurter. Hvis dit drivhus skal blive præcis, som du gerne vil have det, skal du både være fortrolig med de tekniske detaljer i huset og med det specielle dyrkningsmiljø.

I Drivhus og udestue lærer du både fordelene og ulemperne ved de forskellige former for drivhuse, hvordan du driver planterne frem og får dem til at trives i både bed og krukker, men også om hvordan du indretter dig, så der også er plads til vennerne – og mulighed for at gøre kort proces med skadedyrene. Lad dit drivhus blive et sted, hvor du både kan arbejde kreativt og finde ro og afslapning hele året rundt.

Om forfatter og fotografen bag Drivhus og udestue.

Eva Robild skriver bøger om både haver og stresshåndtering. Hun er også redaktør for haveprogrammer i svensk tv, ligesom hun optræder i både aviser og tidsskrifter.
Fotografen Görgen Persson har en lang række havebøger på sit CV.

ISBN13: 9788717043695
Forfatter: Eva Robild
Sprog: Dansk
Indbinding: Indbunden
Sider: 96
Forlag: Nyt Nordisk
Udgivet: 2014

Køb bogen Drivhus og udestue hos saxo.com