Gør det selv projekter til din haveMed denne havebog/byg-selv bog finder du god inspiration til at arbejde med træ i haven.

Det er specielt en god bog hvis man søger inspiration til at lave et nyt plankeværk eller stakit med havelåger i mange forskellige stilarter. Der findes næsten 50 sider om plankeværk, stakit og havelåger i bogen.

Udover gør det selv stakit kapitlet er der også et stort kapitel omkring træterrasser. Her bliver du guidet igennem alt fra hvordan du men havefliser, granitskærver og andet lignende kan afskærme ukrudt fra at vokse op under terrassen. Du får også vejledning til at støbe sokler i beton til terrassen samt hvordan du kan indrette en flot træterrasse.

Der findes også andre afsnit i bogen med halvtag og vindfang, carporte, trapper samt småting som skjul til affanldsspanden, kompost, espalier og lignende.

Til sidst i bogen finder du et afsnit omkring belægningssten, og hvordan du lægger fliser i indkørslen.

Er du i forvejen ejer af havebøgerne ”Terrasser af træ”, ”Havelåger, plankeværker og stakitter”, ”Byggeprojekter til din have” og ”Byg carport”, vil denne bog ikke være meget værd for dig, da der i denne bog af Ingald Andersson blot er samlet projekter fra disse bøger.

På bagsiden af Gør det selv-projekter til din have står der:

En havelåge, der byder dig velkommen, Et plankeværk, der giver læ og beskytter mod nysgerrige blikke. En terrasse med god plads. Et skur til haveredskaberne. En carport til bilen.

Alt dette og meget mere finder du i denne inspirerende bog, der er fyldt med eksempler, der giver dig mulighed for at vælge et projekt, der netop passer til dit hus og din have. Instruktive tegninger viser konstruktionsdetaljer og angiver dimensioner, der gør det nemmere at komme i gang.

Ingald Andersson, der er indretningsarkitekt med blik for æstetiske og praktiske løsninger, har i mange år givet sine ideer videre i sine populære bøger, hvoraf flere er udkommet på dansk. Gør det selv-projekter til din have indeholder det bedste af hans omfattende produktion.


ISBN13: 9788717044234
Forfatter: Ingald Andersson
Sprog: Dansk
Indbinding: Indbunden
Sider: 192
Forlag: Nyt Nordisk
Udgivet: 2014

Køb bogen Gør det selv-projekter til din have – Terrasse, havelåge, plankeværk, carport og meget mere hos saxo.com