Til husbehov - Selvforsyning året rundt af Alison CandlinAlison Candlin skriver i bogen Til husbehov – Selvforsyning året rundt om hvordan man kommer i gang med at blive selvforsynende. Der er gode idéer til hvad man kan gøre hvis man gerne vil dyrke noget frugt og grønt, hente æg ind fra hønsene, eller få mælk og ost fra geder. Der er også beskrivelser af hvad vi kan hente udenfor haven, og bruge i madlavningen.

Alison Candlin gør opmærksom på at det ikke er en god idé at gå i gang med alle de forskellige ting på en gang, men at man bør tage tingene i etaper, så man ikke kører træt i arbejdet med at blive selvforsynende.

Der er gode beskrivelser af hvordan man kommer i gang, og hvad man kan gøre hvis jorden eller området gør noget af arbejdet besværligt, som at dræne jorden.

For at undgå skadedyr er der mange nyttige eksempler, og der er beskrivelser af de mest almindelige skadedyr.

Udover beskrivelser af at dyrke haven, og holde dyr, skriver Alison Candlin om at fiskeri og indsamling af svampe også kan hjælpe til med at blive selvforsynende, og at valg af husholdningsapparater, forbedringer af huset mm. kan give væsentlige besparelser, hvilket gør at det lettere kan lade sig gøre at blive selvforsynende.

Bogen Til husbehov – Selvforsyning året rundt kan klart anbefales, uanset om man ønsker at dyrke lidt frugt eller grønt, om man ønsker at holde lidt dyr, eller hvis man ønsker at blive selvforsynende i større grad.

På bagsiden af Til husbehov – Selvforsyning året rundt står der:

Den ultimative håndbog til et selvforsynende, grønnere og sundere liv

Uanset om du har en lille baghave eller en gård med plads til husdyr, kan du forsyne familien med hjemmedyrkede fødevarer året rundt.

Trin-for-trin instruktioner og over 350 fotografier og illustrationer viser, hvordan man planter, dyrker, høster, sylter og opbevarer frugt og grønsager

  • Valg af grøntsags- og frugtsorter
  • Pasning af høns, geder, grise, bier og andre dyr
  • Drivhuse
  • Kompostering
  • Opsamling af vand
  • Indsamling af svampe, urter og andre vildtvoksende fødevarer

ISBN13: 9788711409527
Forfatter: Alison Candlin
Sprog: Dansk
Indbinding: Indbunden
Sider: 256
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2012

Køb bogen Til husbehov – Selvforsyning året rundt hos adlibris.com eller saxo.com