Denne kalender fra Haveselskabet er en flot kalender i bogform, som har en dobbeltside for hver af årets 52 uger. Den ene side er kalenderdelen med ugens 7 dage, og med forskrevne mærkedage. Den anden side er en flot botanisk illustration fra Royal Horticultural Society.

Det er en smuk og anderledes kalender, end dem man normalt finder i stormagasiner og supermarkeder, og Haveselskabets kalender vil være god som en lille dagbog over årets gang i haven. Den gode kvalitet af kalenderen, gør at den vil holde sig rigtigt godt i mange år, og dermed vil man om nogle år let kunne kigge tilbage og mindes haven 2013.

Kalenderen er et rigtigt godt julegaveønske, hvis man tør at vente så længe.

På bagsiden af Haveselskabet Kalender 2013 står der

Haveselskabet Kalender 2013

Hver uge i Haveselskabets kalender er illustreret med helsides gengivelser af smukke botaniske tegninger fra Royal Horticultural Society’s samling. I år vises værker på en særlig type pergament, som besidder en gennemsigtighed, der højner farvestyrken og derfor har været populær blandt botaniske kunstnere fra det tidlige 1600-tal og frem.

Benyt kalenderes som enhver anden kalender. Men brug den også til notater om dine oplevelser i haven. Mod årets slutning og i de kommende år er det rart at kunne tidsfæste de gode haveoplevelser fra året 2013.

ISBN13: 9788717042582
Sprog: Dansk
Indbinding: Indbunden
Sider: 96
Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Udgivet: 2012

Køb bogen Haveselskabet Kalender 2013 hos saxo.com