BLIV VEN med din HAVE af Dorthe KvistDorthe Kvist som har arbejdet med modedesign, men nu arbejder med havedesign, og boligindretning, har skrevet bogen BLIV VEN med din HAVE. Dorthe Kvist fortæller at hun håber at kunne hjælpe haveejere, til lettere at forstå hvordan man kommer i gang med at indrette haven.

Bogen BLIV VEN med din HAVE er inddelt i 6 sektioner, som omhandler; Den spiselige have, Den blomstrende have, Den sjove have, Slapperhaven, Den lille have og Design din have.

Dorthe Kvist skriver om generelt viden om forskellige planter, egne erfaringer, og hvordan man kan bruge nogle urter, grønsager og frugter i madlavningen. Der er fine beskrivelser af forskellige blomster og træer, og inspiration til hvordan man kan indrette sin egen have, ud fra ønsket om farvekombination, blomstringssæson og højde.

Der kan findes enkelte beskrivelser af byg selv projekter, og små beskrivelser af hvad haven kan bruges til, som hønsehold, bål, sport osv. Bogen er desuden fuld af flotte og inspirerende billeder, som Dorthe Kvist selv har taget.

Bogen er god til nybegynderen, eller til dem der er kørt fast i deres have, og får en varm anbefaling herfra.

På bagsiden af BLIV VEN med din HAVE står der:

DORTHE KVIST er vokset op i en familie, hvor alle var haveentusiaster, og hvor man sjældent besøgte hinanden uden at have en stikling med i håndtasken. Den erfaring og viden kom hende til gavn, da hun sammen med sin mand købte en gammel villa og gik i gang med at gøre haven til et dejligt uderum. I dag har hun specialiseret sig i at rådgive andre om alt fra indretning til dyrkning af haven.

BLIV VEN MED DIN HAVE er skrevet til mennesker, der ligesom Dorthe selv har prøvet at stå med ønsket om en dejlig have, som kan passes samtidig med små børn og travle karrierer. Hun ved præcis, hvad det er, man har behov for at vide og forklarer det på en letforståelig og uhøjtidelig måde. Samtidig giver hun inspiration og opmuntring, så også du kan komme i gang med at føre dine havedrømme ud i livet.

BLIV VEN MED DIN HAVE er inddelt i seks kapitler med overskrifterne: Den spiselige have, Den blomstrende have, Den sjove have, Slapperhaven, Den lille have og Design din egen have. Du får viden om alt fra frugttræer, bærbuske, køkkenhave og staudebede til gør det selv-projekter som fx en bænk af pindebrænde. Til børnefamilierne er der gode råd om hemmelige gemmesteder, legehuse og ild og vand i haven. Og til byboerne er der tips til urtehaven på 5. sal, æblelunden i baggården og blomsterfesten på tagterrassen.

DORTHE KVIST er uddannet på Danmarks Designskole 1992. Selvstændig havedesigner, stylist, boligindretter og ejer af Melt-designstudio med egen blog. Hendes havefilosofi er enkel: Det skal være nemt og dejligt, se drøngodt ud og så skal det virke!

ISBN13: 9788711409435
Forfatter: Dorthe Kvist
Sprog: Dansk
Indbinding: Indbunden
Sider: 233
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2012

Køb bogen BLIV VEN med din HAVE hos adlibris.com eller saxo.com