Haveprojekter du selv kan bygge af Anna & Anders JeppssonHaveprojekter du selv kan bygge viser og forklarer hvordan 30 forskellige gør-det-selv haveprojekter kan bygges. Alle projekterne har en kort beskrivelse af hvad tankerne bag projektet har været, det kan være hvor eller hvordan projektet er tiltænkt, eller at det er et projekt der har taget udgangspunkt i et specifikt behov. Der er en materialeliste, så man let kan gå i den lokale tømmerhandel og bestille de materialer som er nødvendige for at kunne udføre projektet, og en god step-by-step beskrivelse der simpelt og let forståelig guider gør-det-selv personen fra start til slut. Der er flotte billeder af de færdige haveprojekter, og ved nogle af projekterne er der også billeder af specielle detaljer, samt en tegning der illustrerer hvordan de forskellige byggematerialer sættes sammen for at opnå det færdige resultat.

Gør-det-selv haveprojekterne i bogen dækker et stort udsnit af hvad man kan få brug for at lave til haven, og går fra borde, bænke og stole, over fuglekasser, lygter, og opbevaringskasser til havelåger espalier til dyrkningsskab. Der kan findes stor inspiration til hvordan et haveprojekt kan se ud, og ved hjælp af de gode beskrivelser, illustrationer og billeder kan man let selv tilpasse haveprojekterne, så de kommer til at passe ind i egen have.

Bogen får en klar anbefaling, og bør stå i bogreolen hos gør-det-selv manden/kvinden, til inspiration før der tages hul på et nyt gør-det-selv projekt.

På bagsiden af Haveprojekter du selv kan bygge står der:

Haveprojekter du selv kan bygge
Anna & Anders Jeppsson
Drømmer du om en indbydende solseng til haven?
Kunne du også tænke dig et udekøkken, et minidrivhus eller måske endda et udendørsbadeværelse?
Listen over fristende projekter er lang, og du bestemmer selv, om du har mod på at kaste dig ud i et større projekt eller hellere vil holde dig til et af de helt enkle.
Alle bogens projekter præsenteres med farvefotos samt tydelige tegninger og byggevejledninger. Og de forskellige sværhedsgrader gør, at der er inspiration at hente til alle, nybegyndere såvel som øvede.

ISBN13: 9788717042520
Forfatter: Anna Jeppsson og Anders Jeppsson
Sprog: Dansk
Indbinding: Indbunden
Sider: 128
Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Udgivet: 2012

Køb bogen Haveprojekter du selv kan bygge hos adlibris.com eller hos saxo.com