Byg-selv-projekter til haven af Anna Jeppsson, Anders Jeppsson og Hans-Ove OhlssonEn rigtig god bog, der kommer med gode idéer til hvad man kan lave af byg-selv-projekter i haven. Der er eksempler på stakit, låger, plankeværk, terrasser, cykelskure, legehuse, carporte, trapper, bænke, og meget mere. Hver eksempel er beskrevet godt, og der medfølger en målsat og detaljeret tegning af de dele der skal bruges for at bygge tingene selv.

Udover eksemplerne som kan ”kopieres” eller give inspiration til andre byg-selv-projekter, er der også en gennemgang af forskellige skruer, sokler, træsorter, bolte, beslag og andre ting som skal bruges når man går i gang med byg-selv-projekterne. Det betyder at selv uerfarne byg-selv-personer kan gå i gang med projekterne, da fagudtrykkene bliver forklaret og vist godt i bogen.

På bagsiden af Byg-selv-projekter til haven står der:

Byg-selv-projekter til haven er det første ”værktøj”, du behøver på vejen til at virkeliggøre dine drømme om en stor terrasse, en blomsterkasse, et udekøkken, et stakit, et udhus, en lille bænk, en carport eller en lang række andre ting til haven. Projekterne præsenteres med mange inspirerende og beskrivende farvefotos samt tydelige tegninger og byggevejledninger. De tilsammen 65 projekter har forskellige sværhedsgrader, så det spiller ingen rolle, om du er nybegynder eller øvet. Her er hjælp at hente til succes med gør-det-selv-arbejdet!

I bogens faktuelle afsnit kan du hente viden, råd og tips om blandt andet fundament, materialer, love og overfladebehandlinger.

Anna Jeppsson er fotograf med stor fornemmelse for det æstetiske. Anders Jeppsson har som flittig hobbysnedker evnen til på en nem og instruktiv måde at vise, hvordan man bygger i træ. Hans-Ove Ohlsson, der er bygningsingeniør og fotograf, griber også gerne hammeren og snedkererer selv. Tilsammen har de lavet denne inspirerende og praktiske bog om de mange projekter, man kan kaste sig over med søm og hammer.

ISBN13: 9788717040793
Forfatter: Anna Jeppsson, Anders Jeppsson og Hans-Ove Ohlsson
Sprog: Dansk
Indbinding: Indbunden
Sider: 215
Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Udgivet: 2010

Køb bogen Byg-selv-projekter til haven hos adlibris.com eller hos saxo.com