Den engelske have af Ursula BuchanBogen ”Den engelske have” af Ursula Buchan beskriver engelske haver. Den engelske havestil, hvor både den formelle og den landskabelige stil bliver beskrevet flot i både ord og billeder. Der er beskrivelser af rosenhaver, køkkenhaver, skulpturer og anden udsmykning, og hvordan den engelske have er blevet påvirket fra udlandet.

Der er mange flotte og farvestrålende billeder, som kan give inspiration til egen have, men det fleste billeder er taget i store haver, som minder mere om en park end om en have, men det betyder ikke at man ikke vil kunne koge elementerne ned, ja faktisk vil man kunne finde meget inspiration som også vil kunne benyttes i en almindelig lille villahave.

Beskrivelse af bogen Den engelske have
Stort billedrigt værk om engelske haver til en overkommelig pris

»Lad dig inspirere af Englands fascinerende haver«

Den engelske havestil har altid dannet forbillede for private haver rundt om i verden, og med denne utroligt flot illustrerede bog, er det nu muligt at kigge "kilderne" efter i sømmene.

Med udgangspunkt i en række haver i England, der alle er åbne for publikum fortæller Ursula Buchan om de mange forskellige havestile: Formelle haver, blomsterenge, staudehaver, rosenhaver, skovbund, køkkenhaver og landskabelige haver i romantisk stil.

Med fokus på den engelske haves historiske udvikling og de markante havefolk, der har sat deres præg på opfattelsen af havebegrebet gennem tiden fortælles om strikse geometriske parterrer, overdådige staudebede og naturinspirerede beplantninger med prydgræsser samt den engelske tradition for at benytte vand og skulpturer som elementer i haven.

Det hele illustreres med mere end 300 enestående fotografier af den kendte naturfotograf Andrew Lawson, hvilket gør bogen til en nydelse både som inspiration, men absolut også som nyttigt værktøj ved planlægning før besøg i de enkelte haver.

ISBN13: 9788717039452
Forfatter: Ursula Buchan
Sprog: Dansk
Indbinding: Indbunden
Sider: 384
Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Udgivet: 2007

Køb bogen Den engelske have hos adlibris.com eller hos saxo.com