John Seymour - Den nye selvforsynende haveDen nye selvforsynende have er en must-have bog for haveejere der ønsker hel eller delvis selvforsyning. John Seymour beskriver grundigt årets gang i køkkenhaven, og hvor man bør have sin opmærksomhed på de forskellige årstider. Bogen indeholder en samling illustrationer og beskrivelser af mange forskellige grønsager, frugter og krydderurter. John Seymour beskriver udover køkkenhaven også drivhuset, med forskellige drivhustyper, og drivhusafgrøder. Når man ønsker selvforsyning fra egen have, er det også vigtigt at vide hvordan de forskellige frugter og grønsager opbevares, og her beskrives også godt hvad der kan gøres med de forskellige ting, om de skal opbevares rå eller konserveres, og hvordan dette gøres. De grundlæggende principper i husdyrhold beskrives også for dyr som høns, kaniner og bier. Bogen er skrevet i et let forståeligt sprog som gør at selv havenybegyndere sagtens vil kunne følge med og finde masser af tips og inspiration til egen have.

Bogen kan klart anbefales, og meget af teorien i bogen bliver brugt i begynderhaven.

På bagsiden af "Den nye selvforsynende have" står der
John Seymours klassiker indeholder alt, hvad der skal til for at du kan skabe din egen selvforsynende have.

I Den nye selvforsynende have kan du lære at dyrke din have økologisk og få det bedste og meste ud af din høst - hvad enten haven er lille eller stor.

Fra grøntsagsdyrkning til ciderfremstilling over hønsehold og espaliering af vin - med denne bog kommer dit havearbejde til at følge årstidenes rytme, og du kan nyde godt af høsten året rundt.

Den nye selvforsynende have er fuld af tips til både bonderøven og den sofistikerede havekender.

ISBN-13: 9788702083347
Forfatter: John Seymour
Sprog: Dansk
Indbinding: Hardback
Sider: 256
Forlag: Gyldendal
Udgivet: 2009

Køb "Den nye selvforsynende have" hos saxo.com