Begynderhaven.dk - haven på nettet

 
Køkkenhave
Bede
Årets gang
Andet
Nyhedsbrev
Der vil ca. blive udsendt et nyhedsbrev hver måned

Frøbutikken - Frø til hele haven

BOXIT Opbevaring

Kridtvejsplanter - Læggekartofler til haven

Vores Nye Hus

Algebehandling og algerens af tag, fliser og facade

Dyrk haven økologiks
Haven Byg selv projekter Planterør i selvvandingskasse
Planterør i selvvandingskasse PDF Udskriv Email
Mandag, 27. maj 2013 14:04

Planterør i SelvvandingskasseFor et par dage siden så jeg et billede et sted på internettet af et pvc rør hvor der var lavet huller i. Jeg tænkte at sådan et skulle jeg have i min selvvandingskasse sammen med tomaterne, så jeg kunne have tagetes sammen med tomatplanterne.

Jeg havde en lille stump pvc rør til at ligge og vente på at det kunne bruges til noget, og nu er dagen så kommet hvor det skulle udnyttes til blomster.

Jeg spændte røret fast, og borede seks huller med et hulbor. Herefter tog jeg røret med ud til selvvandingskassen, og satte det forsigtigt ned til bunden af plantesækken. Jeg fyldte lidt jord i røret, og plantede en plante af gangen. Mellem hver plante, fyldte jeg lidt ekstra jord i røret. Da der var plantet planter i alle 6 huller, var der plads til en ekstra i toppen, så der blev 7 planter i alt.

Jeg har valgt to tagetes da de kan være med til at holde lus væk fra tomatplanterne. Derudover har jeg plantet isop, som skulle kunne holde dræbersnegle væk, og så et par planter mere som jeg ikke kan huske navnet på, men som gerne skulle kunne være med til at tiltrække nogle fluer, bier osv. til at bestøve tomatplanter mm.

 
Relaterede artikler