Ud mod vejen har vi en ligusterhæk, som vi plantede for et par år siden. Kort tid efter hækken blev plantet, blev der sået græs på indersiden. Det var planen at der skulle være et stykke med bart jord mellem hæk og græs, men det fik aldrig klaret, så græsset har vokset helt ind i hækken.

Stiklingeformering af klokkebuskI morges gik jeg rundt i haven med min datter, og tænkte over hvad der kunne være af projekter i haven på sådan en dejlig solskinsdag. Da jeg kiggede på syrenen så jeg nogle af de sidste skud som den satte sidste år. De skud den sætter hvor der kun er stamme, plejer jeg at fjerne, men jeg kom til at tænke over at jeg ikke behøvede at smide dem i komposten, men i stedet kunne prøve at stiklingeformere dem.

For en uges tid siden fandt jeg endeligt den rigtige plads til min troldhassel, som kommer til at stå et par meter indenfor hækken mod syd, så den vil dække udsynet fra vejen til terrassen, og den del af familien der gerne vil have lidt ekstra fred og ro på terrassen dermed får det.

Syrenen er sprunget udSom det er tilfældet i størstedelen af landet er syrenen sprunget ud, så der er ikke så meget nyt i det, men et så fint billede som man kan tage af syrenen på denne årstid skal vises frem.

Syrenens blomster er meget fine og dufter helt fantastisk, men desværre går der ikke længe før blomsterne begynder at visne, så det er en kort glæde der er ved syrenen.