Vejrguderne varsler nattefrost natten mellem onsdag og torsdag, og igen natten mellem torsdag og fredag, så det er med at passe på de små planter som er plantet ud i drivhuset og mistbænken på nuværende tidspunkt.

Som jeg plejer at gøre vil jeg igen tænde et fyrfadslys eller bloklys inden jeg går i seng, for at holde nattefrosten ude af drivhuset og mistbænken.

Af andre mulige løsninger til at holde drivhuset og mistbænken frostfri kan nævnes petroliumvarmere eller elvarmere, som er lidt for dyre til at jeg føler et behov for at eje sådan en.

Det er også muligt at lave en hjemmelavet solvarmeanordning, hvor man i løbet af dagen opvarmer vand ved hjælp af solen, og så i løbet af natten udnytter vandets varme til at holde drivhuset varmt. Denne løsning kræver en del arbejde, indkøb af materiale, samt strømforbrug til at køre en vandpumpe. Det kræver også plads i haven til at opvarme vandet, og disse grunde gør at jeg heller ikke ser dette som en løsning for mig.

En sidste billig løsning kan være at dække drivhuset over med tæpper, og her kunne jeg godt finde på at være med, hvis der bliver lovet noget mere nattefrost end et par graders frost i en kortere periode.