Hyldeblomst saften blev færdig for knapt en uge siden, og det har været rigtigt dejligt med hjemmelavet hyldeblomst saft i huset. Udover at bruge saften til at slukke tørsten, har vi også lavet lidt is af saften.

Jeg har ofte min datter med til at lave forskellige ting i køkkenet, og hun er altid vild med at være med til at lave is. Og når det så er så simpelt som at blande en kande hyldeblomstsaft, og hælde den i isformene, kan hun jo være med til hele processen, og hun er så stolt over at kunne hente hendes egen hyldeblomstis i fryseren.

Hun nyder virkeligt at være med til at mad af de ting som vi henter ind fra haven eller skoven, og det er rigtigt dejligt at have hende med til det. I børnehaven, fortæller hun lystigt om at hun har lavet is, og at hun skal hjem og smage på isen.

Denne gang var isen ikke helt så sund og sukkerfri som nogle af de is vi tidligere har lavet, men alligevel syntes jeg at det er dejligt at lære hende at man ikke behøver at hente alt mad i supermarkedet, men sagtens kan gå ud i naturen og finde sin mad.