Begynderhaven.dk - haven på nettet

 
Køkkenhave
Bede
Årets gang
Andet
Nyhedsbrev
Der vil ca. blive udsendt et nyhedsbrev hver måned

Frøbutikken - Frø til hele haven

BOXIT Opbevaring

Kridtvejsplanter - Læggekartofler til haven

Vores Nye Hus

Algebehandling og algerens af tag, fliser og facade

Dyrk haven økologiks
Haven Køkkenhaven Bestil frø til haven online
Bestil frø til haven online PDF Udskriv Email
Lørdag, 16. februar 2013 10:42

Bestil frø til haven og køkkenhaven onlineNu er årets frø til haven og køkkenhaven blevet bestilt, og igen i år er der blevet bestilt frø fra Frøbutikken. Servicen har altid været i top, og kvaliteten af frøene har der aldrig været noget at sætte på, så jeg vender trygt tilbage til dem.

Når jeg sidder og kigger ud af vinduet mens jeg skriver dette indlæg, ser der stadig meget hvidt og koldt ud, så det er lidt underligt at bestille frø til haven nu. Det er dog senere jeg har fået bestilt i år, end det har været tilfældet de sidste par år.

Når man gerne vil være på forkant, og dyrke store grønsager, skal man dog i gang med at dyrke nogen grønsager, før den danske natur tillader det, så der skal snart gøres klar til at forspire en masse planter i skuret.

Forrige år forspirede jeg inde i stuen, og det var ok. Sidste år hvor jeg forspirede i skuret var resultatet dog noget bedre, da temperaturen var noget lavere, og planterne derfor ikke bare sprang i vejret, som hvis de var blevet sået ude i juli måned.

Skuret er ved at være klar til at forspire de mange frø, så de kan blive klar til at blive plantet ud i køkkenhaven og resten af haven.

 
Relaterede artikler