Begynderhaven.dk - haven på nettet

 
Køkkenhave
Bede
Årets gang
Andet
Nyhedsbrev
Der vil ca. blive udsendt et nyhedsbrev hver måned

Frøbutikken - Frø til hele haven

BOXIT Opbevaring

Kridtvejsplanter - Læggekartofler til haven

Vores Nye Hus

Algebehandling og algerens af tag, fliser og facade

Dyrk haven økologiks
Haven Drivhuset Bladbeder i drivhuset
Bladbeder i drivhuset PDF Udskriv Email
Onsdag, 6. april 2011 06:52

I går morges lagde jeg aviser i bunden af en flamingokasse, som skulle dække for hullerne i bunden af kassen, så jorden ikke falder ud gennem bunden. Jorden skulle nemlig bruges til at så bladbeder i.

Det er første år jeg forsøger mig med bladbeder, men det er ikke de første jeg sår i år, da jeg allerede har sået bladbeder inde i vindueskarmen. Bladbederne i vindueskarmen er allerede kommet godt frem, og jeg forventer at kunne plante dem ud senere, når vejret tillader det.

Bladbederne fra vindueskarmen får den sidste plads i køkkenhavens flerårige planter afsnit, som jeg sidste år ikke vidste hvad skulle bruges til, og derfor blev brugt til salat.

Bladbederne i drivhuset har jeg ikke anden plads til end drivhuset på nuværende tidspunkt, men det bliver jeg nok nødt til at finde inden chili, peber, tomat og agurk skal til at flytte ind, da der nok ikke er plads til flere ting i mit lille drivhus end dem som jeg allerede har planlagt.

Dermed er der endnu en grund til at jeg skal i gang med det bed på sydsiden af drivhuset som jeg har haft oppe og vende tidligere, men som jeg endnu ikke er kommet i gang med endnu.

 
Relaterede artikler