I dag gik en gammel drøm i oplevelse, da jeg købte mit første drivhus. Jeg fandt et lille meget billigt drivhus på nettet, og skyndte mig at slå til. Hvis jeg havde vidst hvor lang tid det tager at pille et drivhus ned, havde jeg nok overvejet købet en ekstra gang, men efter ca. 2½ times arbejde var drivhuset pillet ned og pakket sikkert i traileren. Nu skal jeg så have fundet tid til at stille drivhuset op, hvilket jeg håber bliver i weekenden.

Når drivhuset bliver sat op, regner jeg med at skulle have 2 eller 3 selvvandingskasser med lidt forskellige planter i. Da jeg ikke har haft drivhus før, ved jeg endnu ikke hvad der er muligt at plante på nuværende tidspunkt, så jeg ved endnu ikke om det bliver i år eller først næste år at jeg får mulighed for at høste rigtigt i mit nye drivhus.

Jeg forventer at jeg skal have agurk, melon, peber, chilli og måske en drue i drivhuset. Derudover vil jeg bruge det til forspirring, og jeg tror også at jeg vil have en jordbærplante eller 2, så jeg kan få tidlige jordbær.

Jeg har planer om at jeg skal have et plantebord i drivhuset. Det skal laves på en bestemt måde, hvilket jeg kun har set et sted, og det sted er desværre lukket, så jeg bliver nok nødt til selv at bygge mit plantebord, hvilket jeg glæder mig til.