I dag havde jeg åbnet ind til mistbænken som jeg har de fleste dage hvor der bliver varmt, og dermed meget varmt inde i mistbænken, men i dag var ikke helt som det plejer, for da jeg skulle til at lukke for mistbænken tabte jeg vinduet. Da vinduet smækkede i gik glasset i stykker, og faldt ned over porerne og de andre bakker med småspirer. Det resulterede i at jeg blev nødt til at flytte alle de små spirerbakker over i drivhuset, som i forvejen er fyldt godt op. Lige inden havde jeg lige overvejet om jeg kunne klemme lidt mere ind, og ved at flytte lidt rundt lykkedes det at få plads til en flamingokasse. I denne flamingokasse har jeg sået noget mere spinat som forhåbentligt giver godt til gode salater i løbet af sommeren, og hvis alt går vel, kan være med til at fylde fryseren lidt op til vinterens forbrug.

Efter at jeg har flyttet bakkerne fra mistbænken til drivhuset er der nu ikke længere plads til at gå ind i drivhuset, så jeg håber på at jeg får tid til at bygge lidt i morgen. Jeg vil nemlig gerne have bygget mig en plantetrappe, så jeg kan få pakket nogle af plantebakkerne noget tættere sammen inden de små spirer kan plantes ud i køkkenhaven.

Efter at have pakket vinduet sammen, og smidt det i traileren, kørte vi på lossepladsen, så vores datter ikke skulle have mulighed for at pille ved det skarpe glas. På lossepladsen fandt jeg 2 fine vinduer som ville kunne bruges til en mistbænk, men de ville ikke passe direkte ind, og der ville derfor skulle en del arbejde til for at få en ny mistbænk i gang. Det valgte jeg at jeg ikke ville i gang med på nuværende tidspunkt, hvor der er arbejdsopgaver nok i haven. Det kan være at jeg går i gang med at lave en ny og måske lidt større og bedre mistbænk sidst på året hvor der ikke er så mange haveopgaver.