Selvom der endnu ikke er meget varme, kan man jo sagtens tænke sig frem til de varme tider, og hvis køkkenhaven kommer til at køre lige så godt i år som den gjorde sidste år, er det let at passe den. De nye køkkenhavebede som er gravet efter højbedsmetoden, gør at der ikke er meget lugearbejde når først køkkenhaven tager fat.

Der er dog andre dele af haven som stadig vil kræve noget hårdt arbejde, men sådan er havearbejde jo. For at kompensere lidt for det hårde arbejde som er i haven, får man jo meget tilbage havens planter, blomster, grønsager osv. der er masser af smukt for øjnene, masser af dejlige dufte, gode smage osv. Men det er også vigtigt at forkæle sig selv nogle gange, og give sig ro så man kan lade op til det næste hårde havearbejde.

Derfor har jeg tænkt på hvordan jeg kan få en hængekøje op i haven. En hængekøje giver god mulighed for at slappe af, og giver samtidig glæde ved leg for børnene. Besøg campz.dk her hvis du vil se nogle af de hængekøjer som jeg har kigget på til projektet.

Den lette måde med en hængekøje er at købe en hængekøje med stativ. Så kan man hurtigt sætte den op, og komme i gang med at bruge den. Det kræver dog større opbevaringsplads, og de stativer som jeg har set, ser ud til at de ikke vil være vildt gode til vild leg.

Jeg tænker mest på at sætte en stor pæl i jorden, hvor der skal vokse noget grønt op af. På denne pæl, skal den ene ende af hængekøjen monteres. Den anden ende af hængekøjen skal sættes fast på vores store blodahorn træ.

Har du erfaringer, gode råd eller lignende med hængekøjer må du meget gerne dele dem.