Kronhjort i dyreparken, Fun-Park HirtshalsI Hirtshals kan man besøge den hyggelige dyrepark ”Fun-Park Hirtshals”, hvor man kan se en masse forskellige dyr. Der er dyr i alle størrelser, lige fra små vinbjergsnegle til store krondyr. Der er forskellige typer af geder og får, forskellige grise og mange forskellige fugle.

Hængebugsvin i Fun-Park Hirtshals, dyreparkEn af de mange geder i dyreparken Fun-Park HirtshalsDu kan både se og købe uldgrise i dyreparken Fun-Park HirtshalsFun-Park Hirtshals er ikke som så mange andre attraktioner, hvor man skal holde i kø og betale for at komme ind. Man kan køre ind til dyreparken, og på vej hen til parkeringspladsen kører man forbi lamaer, geder, krondyr, dådyr, æsler, hængebugsvin og meget andet. Når bilen er parkeret skal man gå hen forbi legepladsen for at komme til at betale.

Første gang vi besøgte dyreparken, følte vi at det var meget underligt, og det var det på sin vis også, for den type af tillid ser man ikke mange steder. Det er rigtigt rart at der stadig er nogen som kan lave en attraktion eller anden type virksomhed, som på den måde kræver ærlige kunder.

Kommer man tidligt, kan man være heldig at møde en af dyrepasserne på deres vej rundt med mad. Man kan få lov til at være med til at fodre nogle af dyrene hvilket betyder at de lidt mere sky dyr, alligevel kommer helt tæt på.

Har man børn med i Fun-Park Hirtshals, er der masser af muligheder for leg. Udover legepladsen mellem parkeringspladsen og Caféen, hvor der er klatretårn, rutsjebaner sandkasse, mooncar og meget andet, er der også et indianerområde, hvor man kan kaste med hestesko, lave tovtrækning, bage snobrød og lege i wigwam. Der er også en legeplads inde i skoven, hvor man i sandkassen kan grave efter guld. Der er en svævebane, en forhindringsbane, en bueskydningsbane og minigolf.

Det er også muligt at gå ind til nogle af dyrene, som geder, kaniner og marsvin. Der er altså masser af muligheder for hygge og leg til børn i alle aldre.

Udover at betale for entreen kan man også købe lidt forskelligt mad og is i dyreparkens café. Det er også i caféen at man kan købe en billet til ponyridning, eller til toget som kører rundt mellem dådyr og krondyr. Køber man en bilet til toget, vil man på turen få udleveret noget brød, som krondyrene kommer hen og spiser af hånden. Når toget kommer hen til emuerne, vil det holde stille, så man også kan fodre de langhalsede fugle.

Fun-Park Hirtshals tilbyder mulighed for at fejre fødselsdag, konfirmation eller andre fester. Man kan overnatte i dyreparken, og man kan få personalet til at grille parkens eller ens eget mad.

Ønsker man selv nogle af de dyr som Fun-Park Hirtshals har, vil nogle af dyrene være til salg, så er man eksempelvis interesseret i et hængebugsvin, en kanin, høns, uldgrise eller andet, kan man være heldig at man kan købe et eksemplar med hjem.

Dyreparken Fun-Park Hirtshals kan du finde på Minkvej 10 9850 Hirtshals.