Den dovne have af Rie PostRie Post skriver om den dovne have som en have med plads, frihed og glæde, og om hvordan det kan lade sig gøre at skabe en have hvor der er plads til alle de ting som man ønsker af sin have, uden at arbejdet med haven bliver for voldsomt.

Der er mange gode beskrivelser af planter, og hvordan de kan bruges i den dovne have. Der er også mange inspirerende billeder og skitser i bogen, som gør det let at få gode idéer til hvordan man kan indrette sin egen have, så arbejdsmængden kan sænkes, uden at glæden ved at være i haven sænkes.

Bogen Den dovne have er en god bog, som man kan have til at stå i bogreolen og tage frem hvis man overvejer at ændre på sin have.

På bagsiden af Den dovne have står der:

Den dovne have er fuld af oplevelser. Et skønt og frodigt sted, hvor man efter endt arbejdsdag kan smide sig i hængekøjen uden dårlig samvittighed.

Bogen er en inspirerende og grundig håndbog for haveejere, som søger en bedre balance mellem at yde og nyde. Alle os, der gerne vil have mere fritid i haven - uden at være bundet til et lugejern.

  • Drømme og muligheder, hvis haven skal være nem
  • Lær at tænke i helheder frem for enkelte planter
  • Masser af eksempler på haveplaner, der passer til familien og huset
  • Grundig indføring i det praktiske – anlæg, plantning og pasning

250 smukke fotos, tegninger og haveplaner illustrerer planterne og deres brug i den dovne have.

Bogen er skabt i samarbejde mellem havearkitekt Rie Post, der har tegnestuen HavePlan, og fotograf Kim Ahm, som er internationalt kendt for sine stemningsfulde billeder af haver og design.

ISBN13: 9788702021882
Forfatter: Rie Post
Sprog: Dansk
Indbinding: Indbunden
Sider: 272
Forlag: Gyldendal
Udgivet: 2006

Køb bogen Den dovne have på Adlibris.com