Urt! af Rikke GoerlichRikke Goerlich som har skrevet bogen Urt! var i 2006 vært på tv programmet af samme navn på DR2. I bogen Urt! skriver Rikke Goerlich om lægeurter som kan dyrkes i Danmark, og som er blevet dyrket i Danmark i mange år med henblik på den lægelige virkning.

Der er gode opslagsmuligheder i bogen, hvor man kan se hvilke urter som kan bruges til f.eks. lindring, fordøjelsesproblemer, svamp, immunsystemet eller mange andre problemstillinger som urter kan hjælpe med til at forstærke eller afhjælpe.

I bogen er der en beskrivelse af 16 forskellige urter, med anbefalinger af hvad urterne kan bruges til, hvordan de bruges og hvordan de dyrkes.

Det er en bog som er klart anbefalelsesværdig til personer som har lyst til at vide mere omkring virkningen ved- og brugen af urter.

På bagsiden af Urt! står der:

Denne bog fortæller dig hvordan du kan bruge lægeplanter til at forebygge og lindre sygdomme som allergi, depression, influenza og forkølelse. Du finder også råd mod mange andre sygdomme og bud på sunde energidrikke, når du trænger til ekstra kræfter.

Du får at vide hvordan du kan etablere dit eget husapotek ved hjælp af 16 udvalgte lægeplanter.

Planterne kan nemt dyrkes i din have eller i vindueskarmen.

Rikke Goerlich er specialist i brugen af lægeplanter og kendt fra TV serien "Urt". I denne bog uddyber hun, hvordan de forskellige planter påvirker vores krop, og hvilke sygdomme de kan bruges mod. Hun fortæller også, hvordan urterne er blevet brugt historisk set, og hvad nyere forskning kan fortælle om planternes virkning.

Lær, hvordan du får lægeplanterne ind i din dagligdag. Du kan lave udtræk af planterne, bruge dem i maden, putte dem i smoothies og udnytte deres virkning i creme, salve, shampoo og meget mere.

ISBN13: 9788776802660
Forfatter: Rikke Goerlich
Sprog: Dansk
Indbinding: Indbunden
Sider: 197
Forlag: DR
Udgivet: 2007

Køb bogen Urt! på Adlibris.com