Politikens store havebog af Jane Schul og Laila SølagerDette er den første havebog som blev anskaffet til begynderhaven, og der står rigtigt mange gode ting i bogen. Det er en rigtig god starter bog, da den kan give vigtige informationer om stort set alle dele af haven.

Emnerne spænder bredt i bogen, og der kan hentes inspiration til mange forskellige typer haver. Samtidig er der beskrivelser af mange forskellige planter, årets gang i haven, beskrivelser af sædskifte og meget mere.

Det er helt klart en bog som alle haveinteresserede bør have stående som en opslagsbog, da den giver svar på rigtigt mange områder af haven.

På bagsiden af Politikens store havebog står der:

Den ultimative havehåndbog

Politikens Store Havebog indeholder alle de basale ting, man har brug for at vide om en have. Her er afsnit om, hvordan man planlægger sin have eller lægger den om, hvordan man planter den til, hvilke planter man kan vælge, og hvordan man passer og plejer den. Her er afsnit om gødning, redskaber, belægning og anlæg, og her er smukke billeder, der inspirerer til at skabe den have, man drømmer om. Alle aspekter af havens indretning, stil, beplantning og pleje er medtaget.

Med denne bog er man godt hjulpet på vej i sin egen have.

  • Havestil og temahaver
  • Prydhaven
  • Køkkenhaven
  • Det praktiske arbejde året rundt
  • 1100 fotos og 100 tegninger

Bogen er skrevet af Jane Schul og Laila Sølager. Jane Schul er landskabsarkitekt, formand for Det Kgl. Danske Haveselskab, underviser på Den Kgl. Danske Veterinær- og Landbohøjskole, har bl.a. skrevet ”Hvilken plante hvor” og ”Farver i haven”. Laila Sølager er uddannet planteskolegartner og landskabsarkitekt, tidligere havekonsulent ved Det Jydske Haveselskab, nu selvstændig, har skrevet ”Den nemme have”

ISBN13: 9788756772907
Forfatter: Jane Schul og Laila Sølager
Sprog: Dansk
Indbinding: Indbunden
Sider: 598
Forlag: Politiken i samarbejde med Det Danske Haveselskab
Udgivet: 2006

Køb bogen Politikens store havebog hos adlibris.com