Det økologiske drivhus - året rundt af Lars LundLars Lund skriver om drivhuse i alle størrelser, om deres placering i haven, indretning af drivhuset og om økologisk anvendelse af haven og dens ressourcer, som regnvand og kompost. Find alternative vandingsmetoder og beskrivelser af de typiske drivhusplanter.

Lars Lund giver også en god beskrivelse af årets gang i drivhuset, med en kort beskrivelse af arbejdet måned for måned.

På bagsiden af "Det økologiske drivhus - året rundt" står der:

Sommer året rundt.

I et drivhus kan man dyrke masser af herlige økologiske grøntsager, og så er huset skønt at dase i - under grønne ranker - når vinden blæser, og temperaturen begynder at falde udenfor.

Bogen fortæller om, hvordan man vælger den rigtige type drivhus - også til altanen og den lille grund - og om, hvordan man indretter huset, så det er rart at være i året rundt, til glæde for både planter og mennesker.

Bogen er skrevet af havejournalist Lars Lund, der i mere end 30 år har bidraget med havestof til landets største aviser. Han har derudover produceret en række haveprogrammer for tv.

Hovedparten af bogens smukke fotos er taget af forfatteren, og de instruktive tegninger er skabt af landskabsarkitekt Lulu Jacobsen.

ISBN13: 9788702062632
Forfatter: Lars Lund
Sprog: Dansk
Indbinding: Indbunden
Sider: 137
Forlag: Gyldendal
Udgivet: 2008

Køb bogen Det økologiske drivhus - året rundt hos adlibris.com