Køb så og prikle jord i god tidI dag var det planen at jeg skulle i gang med at så nogle af den nye grønsagsfrø og blomsterfrø, og jeg havde været i gang med at tjekke om jeg havde noget så og prikle jord, så jeg var næsten klar. Der var ikke helt så meget jord som jeg havde håbet, så jeg ville gerne have lidt ekstra.

Det er stadig svært at finde så og prikle jord på denne årstid, så jeg ville købe noget pottemuld, som kan komme i den nederste del af potten, og så med lidt så og priklejord over, så frøene kommer til at blive sået i så og prikle jorden.

Når man venter med at købe jord til den dag hvor man skal bruge det, kan man komme ud for lidt problemer, da meget jord bliver opbevaret udendørs, og der på denne tid af året nemt kan være frost. Jeg har derfor en pose frossen jord, som bliver meget svær at så i.

Posen med pottemuld er kommet ind i huset så den kan begynde at tø, og forhåbentligt bliver der noget jord klar senere på dagen, så der kan blive sået nogle grønsagsfrø og blomsterfrø.