RabarberJeg havde glemt at jeg sidste år høstede nogle rabarberfrø, men da jeg gik rundt i haven i dag, og så de nye rabarberspirer som var på vej frem fra de gamle rabarberplanter, kom jeg i tanke om rabarberfrøene.

Jeg hentede frøene frem, og lavede en lille plads klar til frøene. Rabarberfrøene blev sået ved bredsåning og jorden blev revet godt igennem efterfølgende.

Det er måske lidt sent at så raberfrøene nu, men jeg er ret sikker på at de nok skal nå at spire og blive til nye rabarberplanter.

Det jeg har kunnet læse mig frem til, er at rabarberne fra rabarberfrøene ikke arver de egenskaber som planten de kommer fra har, og man kan derfor ikke være sikker på hvordan de nye rabarbere kommer til at smage.

Vi har dog de raberplanter som vi har brug for indtil videre, men ved at så nogle flere, kan vi jo skifte nogle ud hvis vi får nogle nye med endnu bedre smag, eller også kan det være at vi finder på flere ting at bruge rabarberne til. Ellers er der jo nogle planter som kan gives til familie, venner og naboer.