Dejlig blå himmelDet er rigtigt dejligt med sol og varme i februar måned, men det er også lidt farligt. Specielt når man er vild med haven, og planterne derude. Man kan nemt komme til at glemme at det ikke er rigtigt forår endnu, og dermed komme til at lave nogel af de ting i køkkenhaven som man ikke kan gå i gang med endnu.

Vejret lokker på sådan en dejlig dag vi har i dag, og det er svært at holde sig væk fra køkkenhaven, og de frø der skal derud på et tidspunkt, men jeg har

prøvet det alt for mange gange nu, og vil ikke gøre det igen i år.

Det er godt nok ikke på dette tidspunkt at jeg plejer at starte for tidligt, og det bliver nok også sværere når vi får flere dage i træk med over 10 grader.

Jeg sad og skrev lidt om squash, og kom til at tænke tilbage på hvordan jeg flere gange har formået at gå for tidligt i gang med forspiring, og såning af squash i køkkenhaven, så planterne ikke har overlevet, og det er jo svært at lade være, når dagen indbyder til det.

Jeg må prøve at holde mig i ro, og måske bruge tiden på at skrive noget mere her på siden, i stedet for at gå for tidligt i gang.

Billedet er lånt gratis fra www.naturae.dk