Porrerfrøene er sået ved bredsåning i en foliebakke hvori jeg fyldte lidt vand, inden den blev fyldt op med så og priklejord. Jeg laminerede to stykker papir med navnene på planterne der skulle bredsås, så foliebakken kunne deles op i tre rum.

Udover at bredså sommerporrer og vinterporrer, valgte jeg også at bredså resten af knoldsellerifrøene, så jeg har nogle backup planter hvis nu de første planter ikke går til held.

Porrerfrøene dækkede jeg let med lidt mere så og priklejord, mens knoldsellerifrøene bare skal ligge ovenpå jorden, da de kræver lys for at spire. Foliebakken blev sat ind i en klar plasticpose, og blev stillet i en nordvendt vindueskarm, hvor der er masser af lys, men ikke direkte sollys. Det direkte sollys vil kunne skade frøene.
Når planterne er kommet op, skal foliebakken flyttes til en vindueskarm hvor der et lidt køligere end der er i stuen, og hvor solens stråler når frem. Jeg har endnu ikke helt besluttet mig for om det skal være i vores bryggers, hvor vinduet er østvendt, og dermed ikke vil få sol i ret mange timer hver dag, eller om jeg skal flytte dem ud i min spirekasse i skuret, hvor jeg kan ramme lige præcist den temperatur som jeg ønsker, og samtidig have planterne til at stå i et sydvendt vindue, hvilket giver meget mere sol.

Nu er der heldigvis lidt dage til spirerne kommer frem, så jeg har lidt længere tid til at overveje hvor planterne skal hen.