Frø til haven fra FrøbutikkenNår man oplever en god behandling i forhold til indkøb, betyder det ofte at man vender tilbage. Nogle gange betyder det også at man anbefaler andre at handle samme sted, og da jeg kun har oplevet positive ting i forbindelse med at købe frø til haven hos frøbutikken.dk vil jeg gerne anbefale dem til andre.

Som sidste år blev frøene fra frøbutikken leveret i flotte akvarelmalede frøposer, og ganske hurtigt efter bestillingen. Der er masser af frø i hver pose, men det betyder også at mange af de ting jeg skal bruge, kan jeg nøjes med en pose. Hvis man ikke skal så meget af de forskellige typer, kan man nemt gå sammen med venner, familie eller naboer om indkøb af frø til haven hos frøbutikken.

De fleste indkøbte frø er til køkkenhaven, krydderurtebedet eller drivhuset, men jeg har også lidt blomsterfrø som skal fordeles fint i resten af haven. Derudover har jeg også mine egne frø fra sidste års frøindsamling, som blandt andet dækker tagetes og valmue.

Er planlægningen af årets have ikke helt på plads endnu, kan det være en god idé at komme i gang med den nu, så der kan blive indkøbt de frø til haven som skal bruges i løbet af året. Ikke kun fordi det er en god idé at være på forkant med tingene, men også fordi der er mange frø der gerne må begynde at forspire nu.

Vil man have knoldselleri i haven skal man til at få indkøbt frøene nu, så forspiringen kan komme i gang. Derudover kan det være en god idé at komme i gang med at så porrerfrø i løbet af februar, og jeg vil helt klart anbefale at få købt frøene ind så de er klar til start marts, hvor man begynder at skulle så mange ting som salvie, timian, forårsløg, bladselleri, grønkål, rosenkål, spidskål, persille, dild, tomat og pastinak.