Frø til årets køkkenhave fra froebutikken.dkI dag kom posten med en pakke frø fra froebutikken.dk. Det er første gang jeg har brugt en online butik til anskaffelse af frø, da jeg plejer at købe i en af de lokale butikker. Jeg har brugt lidt tid over flere dage på at tænke køkkenhave urtehaven og drivhuset, og efter at jeg havde fundet frem til hvad der skulle plantes, begyndte jeg at søge på nettet efter det. Det tog ikke lang tid før jeg fandt froebutikken.dk, og i løbet af kort tid havde jeg fundet alle de frø som jeg ville have.

Da jeg så i dag åbnede for min nye pakke frø, var det en dejlig overraskelse for øjet. De mange frøpakker var pakket fint ind, og med de forskellige havemotiver, og i noget dejligt papir, som ligner genbrugspapir. Det var altså langt fra hvad jeg har været vandt til at se på stativerne i diverse butikker.

I køkkenhaven skal jeg udover kartoflerne have pastinak, rød broccoli, courgette (squash), majs, porre, ærter, buskbønne, rødbede og gulerod. Derudover er der de flerårige asparges og rabarber. Jeg vil også have lidt isop fordelt i køkkenhaven, da denne kryderurte skulle være med til at holde snegle og kålorme væk. I den nye urtehave skal jeg have dild, timian, oregano, kørvel og persille. Jeg skal også have ramsløg, men dem vil jeg så i mit rhododendronbed, da de her vil få noget mere surt jord, og samtidig noget mere skygge end jeg vil kunne give dem i urtehaven. I drivhuset skal jeg jo begynde et sted, og da det er første rigtige år med drivhuset, vil jeg prøve der hvor de fleste starter med agurk og tomat. Jeg vil også prøve mine egne frø fra sidste års snack peber og peber. Jeg vil også have 2 forskellige vin i drivhuset, og her har mine forældre været i gang med at formere deres vin.