I går fandt jeg som tidligere beskrevet dræbersnegle i min køkkenhave og opsatter derfor en ølfælde. Der har indtil videre ikke været nogen dræbersnegle som er gået i fælden, men det betyder ikke at der ikke er flere dræbersnegle i haven. For efter at jeg fandt en god flok i går, er jeg begyndt at kigge ekstra godt efter dem nu. Jeg har fundet et par stykker i dag, og har derudover kigget lidt rundt om grunden.

Jeg har fortov på 2 sider af grunden. Til sydsiden er der almindeligt flisefortov ud til den gade som huset ligger på. På nordsiden er der et græsfortov, og det er dette som køkkenhaven grænser op til. På dette fortov fandt jeg i dag flere dræbersnegle, og jeg er ret sikker på at det er ad denne vej at dræbersneglene er kommet ind. Jeg kan gøre meget for at slippe af med dræbersneglene, men jeg tror ikke at jeg nogensinde kommer helt af med dem, når de kommer udefra. Jeg overvejder derfor hvad jeg kan gøre for at slippe af med dem i min køkkenhave, og tror at jeg vil lave et 1 meters græsstykke mellem køkkenhaven og hækken mod nord, og herefter opsætte et dræbersneglehegn omkring køkkenhaven. Men dette vil først ske når der er høstet det der kan høstes fra køkkenhaven. Indtil da, vil jeg prøve så ofte som muligt at indsamle dræbersneglene.

I dag har jeg prøvet at udlægge en presenning på græsplænen tæt på køkkenhaven. Jeg håber at der vil være en del dræbersnegle som vil kravle ind under presenningen i løbet af natten, og at jeg dermed let vil kunne indsamle dem i morgen når jeg fjerner presenningen.