Grøntsagsfrø og Blomsterfrø til haven(Køkkenhaven)I sidste uge bestilte jeg grønsagsfrø og blomsterfrø til haven, og i dag har jeg så været på posthuset for at hente pakken med frø fra Frøbutikken.dk. Frøene var pakket fint ind i 2 smukke poser, og med en lille fugl bundet på pakkerne. Man kan virkeligt se at Diane fra frøbutikken går op i sine kunder.

Det kan snart blive tid til at komme i gang med at så de små nye frø, så planterne kan vokse lidt inden de skal ud i haven.

De første frø skal forspires inde i skuret, hvor der ikke bliver frostgrader, men heller ikke alt for varmt. Dermed kan frøene komme i gang med at spire, uden at de danner lange ranglede spirer, som vil knække når de plantes ud i haven.

De grønsagsfrø som jeg har bestilt til haven i år er:


Jeg er kommet i tanke om at jeg glemte at bestille nogle klatrebønner, så det er godt at der er noget tid til at bønnerne skal sås så jeg kan nå at købe nogle nye.

De blomsterfrø jeg har bestilt til haven i år er:

 


Udover de indkøbte frø, vil jeg i år prøve at købe nogle forspirede kålplanter, og se hvor meget tid der er at spare ved at købe planter som er klar til udplantning.